Cartell de l'acte Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen (Torredembarra, 2016)

Títol

Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen

Lloc

Sala de formació de la Biblioteca Mestre Maria Antònia de Torredembarra

Data

20 de maig del 2016

Ho organitza

L’Ajuntament de Torredembarra. Regidoria d’Educació i l’Amical de Mauthausen i altres camps i altres víctimes del nazisme d’Espanya

Intervé

Jordi Solé, regidor delegat d'Educació de l'Ajuntament de Torredembarra

Enric Garriga, president de l’Amical de Mauthausen

Elisenda Belenguer, historiadora i biògrafa

Informació

L’exposició Resistents i deportades tracta sobre la història de la resistència i la deportació femenina, a partir de la trajectòria de dones de diferents nacionalitats d’Europa, amb especial èmfasi en les dones republicanes espanyoles i en la història i evolució del camp de Ravensbrück. El contingut de la mostra combina informació històrica amb textos i dibuixos extrets d’obres de les pròpies deportades. És una exposició produïda per l’Amical de Mauthausen, amb el suport de la Unió Europea, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Fotografies de l'acte

Fotografia de l'acte Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen (Torredembarra, 2016) Fotografia de l'acte Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen (Torredembarra, 2016) Fotografia de l'acte Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen (Torredembarra, 2016) Fotografia de l'acte Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen (Torredembarra, 2016) Fotografia de l'acte Resistents i deportades. Inauguració de l’Exposició de l’Amical de Mauthausen (Torredembarra, 2016)

Etiquetes de comentaris: ,