Unión de Mujeres Antifascistas Españolas 1S'inclou bibliografia de referència sobre el context històric de la Neus Català.

Fitxa

Unión de Mujeres Antifascistas Españolas 1
Publicació de la Unión de Mujeres Antifascistas Españolas. Consejo Nacional, 1947.

Fitxa

El carretó dels gossos. Una catalana a Ravensbrück 1
NÚÑEZ TARGA. Mercedes. El carretó dels gossos. Una catalana a Ravensbrück / Pròleg de Pablo Iglesias Núñez. Barcelona: Edicions 62, 2005.
[Reedició de l’obra ja publicada al 1980].

Fitxa

AMAT I TEIXIDÓ, Jordi. La Colònia infantil de Premià de Dalt. A: La República a Premià. Política i quotidianitat republicana a Premià de Dalt. 1931-1939. Premià de Mar: ERC. Editorial El Clavell, 1997, p. 68-69.
[En aquest llibre hi ha un capítol dedicat a Les Colònies infantils de Premià de Dalt, a les pàgines 68-69.]

Fitxa

Les Républicains espagnols déportés de France 1
TRIANGLE BLEAU. Les Républicains espagnols déportés de France / text de Llibert Tarragó. París: Triangle Bleau (Documentation et Archives des républicains espagnols déportés de France), Géneriques, 2000.

Fitxa

Darnius, Quaderns de la Revista de Girona 1
BERNILS I MACH, Josep Maria. Darnius, Quaderns de la Revista de Girona. Girona, Edita Diputació i Caixa de Girona, 2003. (Quaderns de la Revista de Girona, núm. 106 dins Sèrie: Monografies locals, núm. 64)
[Mirar especialment els capítols: La Guerra civil i El Tresor de Can Descals, de les pàgines 42 a la 45).]

Fitxa

La casa de los geranios. Una lucha discreta pero tenaz contra el Olvido 1
LABAJOS PÉREZ, Emilia. La casa de los geranios. Una lucha discreta pero tenaz contra el Olvido / Versión española de Manuel Pedraza Laborda. Bilbao: Excritos (Ediciones de Escritores Españoles en el extranjero), 2003.

Fitxa

Españoles en los campos nazis. Hablan los supervivientes 1
SERRANO I BLANQUER, David. Españoles en los campos nazis. Hablan los supervivientes / Prólogo de Eduardo Haro Tecglen. Barcelona: Ed. Littera Books, 2003.

Fitxa

TRILOGIA D’AUSCHWITZ (Si això és un home. La Treva. Els enfonsats i els salvats) 1
LEVI, Primo. TRILOGIA D’AUSCHWITZ (Si això és un home. La Treva. Els enfonsats i els salvats) / Pròleg de Philip Roth. Barcelona: Edicions 62, 2005.

Fitxa

Román “l’home que va organitzar el PSUC” 1
MEROÑO I CADENA, Pere. Román “l’home que va organitzar el PSUC”. Barcelona: Àrea d’Història de la Fundació Pere Ardiaca. Edita Debarris, 2005. (Col·lecció Memòria sentida núm. 2.)

Fitxa

CASTELLÀ, Elsa: Les Masies de Gràcia. Vestigis d’una ruralia històrica. Taller d’història, 2006. (Col.lecció La Font de l’Atzavara, núm. 9)

Fitxa

La valeur de la mémoire, D’Argelès a Ravensbrück: Le Parcours d’une Résistante Républicaine Espagnole 1
NÚÑEZ TARGA. Mercedes. La valeur de la mémoire, D’Argelès a Ravensbrück: Le Parcours d’une Résistante Républicaine Espagnole / Préface de Jean Ortiz i Traduction d’Ana Bonet Solé. Renacimiento, 2012.

Etiquetes de comentaris: