El passat 1 de novembre de 2014, el Congrés de fundació de Comunistes de Catalunya va decidir nomenar la camarada Neus Català Membre d’Honor del Comitè Central de Comunistes de Catalunya com a reconeixement a tota una vida de militància comunista.

Ara, el Comitè Executiu de Comunistes de Catalunya ha decidit atorgar el carnet número 1 del partit a la camarada Neus Català, per tal que el seu exemple militant serveixi de guia a les futures generacions revolucionàries de la Classe Treballadora.

La Neus va afiliar-se a les Joventuts Comunistes durant la Guerra Civil i mai no ha abandonat la seva militància comunista: ni durant l’exili, ni sota l’ocupació nazi, ni mentre va ser presonera en el camp d’extermini de Ravensbrück.

La Neus és un exemple de tots aquells valors que defensem els i les comunistes: consciència, compromís, convicció, confiança, coherència, coratge, companyerisme, cooperació, camaraderia i classe.

Per als i les comunistes, Neus Català és un referent viu del comunisme, de l'esperit revolucionari internacionalista i la seva vida dedicada a la militància constitueix un model a imitar per al conjunt de persones que lluitem per la justícia social i l’abolició de l’explotació de classe.

Comunistes de Catalunya
Secretaria de Comunicació
www.comunistes.cat

Barcelona, 28 de març de 2015

Etiquetes de comentaris: